Bli barnhjälpare!

Överallt där det finns fattigdom och sociala orättvisor är barnen särskilt utsatta. Barnhjälpen är en insamlingskanal inom Evangeliska Frikyrkan där du som månar om barns rättigheter kan göra en skillnad för dem. Som barnhjälpare är du med och ser till att barn får skolgång, mat, sjukvård och en trygg uppväxt.

Välj månadsbelopp

250 kr

Välj typ av projekt

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

I nästa steg skickas du vidare till betalsidan för Swish.

  • Swish

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida där du fyller i dina uppgifter för kortbetalning.

  • Swish
  • Visa
  • mastercard

Slutför transaktionen genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

Betala din avgift senast 14 dagar efter anmälningsdatum. Efter slutförd registrering kommer du få ett e-postmeddelande med betalningsinformation.

Vänligen kontrollera att du fyllt i rätt e-postadress.

Gratis medlemskap

Välj betalsätt på nästa sida
Jag vill bidra med [0] kr till [cause_name]

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Genom att klicka på "Ge din gåva" "Bli månadsgivare" godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt Organisationens integritetspolicy.